Ny hjemmeside

Velkommen til en ny og opdateret hjemmeside.

For at kunne bruge hjemmesiden fuldt ud er du nødt til at oprette dig som bruger. Det foregår ved at trykke på “Registrer” punktet i menuen øverst til højre. Derefter udfylder du punkterne og venter. Der kan gå op til 24 timer inden du har fuld adgang, men typisk vil det tage et par minutter. Du vil, når du er registreret og logget ind med dit brugernavn og password, se en ny menu i toppen med navnet “Internt”. Herunder vil du finde en lang række informationer.

Hvis der er noget på siden, der er ukorrekt, eller hvis du har forslag til forbedringer eller ligger inde med gode billeder, er du meget velkommen til at sende dem til webmasteren. Ja – eller du kan skrive en kommentar nedenfor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.